Trubadur Stockholm, spelning på bröllop med cocktail mingel i vinkällaren.


Hyr in ett proffs som fixar allt!
Jag brinner för att underhålla människor och sprida glädje med hjälp av min musikaliska talang. Mitt mål är att kunna erbjuda din fest en avslappnad musikunderhållning i toppklass. Detta har jag fortsatt med de senaste 10 åren som trubadur och yrkesmusiker. 
Till er som ska ha ett evenemang så passar en trubadur extra bra på
firmasfest, event, mingel, kräftskiva, julfest, sommarfest, kalas och bröllop.
Som trubadur och festarrangör gör jag allt ifrån sofistikerade jazzmingel till coverbandslåtar med fullt ös sent in på natten. Jag har egna ljud och ljusanläggningar i premiumklassen och arrangerar kvällens musik efter era önskemål.

Med min breda repertoar spelar jag de flesta musikstilar, allt ifrån Hasse & Tage till Avicci.
Här kan ni se delar av min repertoar.
När jag spelar använder jag mig oftast enbart av akustisk gitarr och sång
samt en loop-pedal som gör att musiken låter fylligare och känslav av två gitarrer! Har även profesionella musikbakgrunder när festen börjar ta fart på dansgolvet. 


Ett exempel på upplägg för en helkväll:

Akustik mingeltrubadur till fördrinken
Allsångstävling, middagsunderhållning till efterrätten
Partytrubadur/coverband med kända danslåtar
DJ

Kontakt:

”Alex kan allt. Så kändes det verkligen. Hans fantastiska låttolkningar med den akustiska gitarren passade perfekt till våran ganska avskalade AW för våra kunder. När folket började bli lite varma i kläderna så slog han om och körde elgitarr med musikbakgrunder och det kändes som ett helt band klev in. Detta toppat med att Alex inställning från första samtalet var att vi skulle bli nöjda och få det exakt som vi ville gjorde att han får 5 av 5 möjliga utan tvekan. Jag skickade en förfrågan på nätet och Alex ringde upp efter någon timma. Vi kan bara tacka och bocka!
Jonathan Borghesi - Warner Bros.