Stockholmstrubaduren rekomenderar sina kollegor !

Efter många i år branchen har jag lärt känna många duktiga musiker, kockar, festarrangörer och kollegor. Ibland är mitt schema fullbokat och jag kan då orgentera mina kunder bland andra proffs. Många samarbetar jag även med när det gäller lokaler, mat och dryck, ljud och ljus, festfixare.
Här nedan är några av mina samarbetspartners jag varmt kan rekomendera efter många år.

Magnus Johansson från Sveriges Mästerkock

Mat och Dryck!
Bon Vivants, vår egen Magnus skreddasyr mat och dryck för kvällen.  Att anordna en fest eller annan tillställning kräver oftast mycket tid och planering. Det skall göras inköp, mat skall lagas och det skall serveras. Samtidigt vill man gärna vara med sina gäster. En ekvation som ofta kan vara svår att få ihop. Ta kontakt med Magnus för en skreddarsydd meny redan nu.
magnus@bonvivants.se 
079-313 93 70

Annorlunda Catering i Stockholm för större arrangemang
Annorlunda Catering i Stockholm för större arrangemang

För festlokaler och större arrangemang på närmare 100 gäster så har jag under många år jobbat med Annorlunda Catering. Annolunda har b.la hand om kolskjulet på blasieholmen som är en populär festlokal för bröllop. Kontakta maria för mer info:

Maria Gotemark Ingestedt
mariagi@annorlunda.se

Stockholmstrubaduren och Leo Beck på cover gig i norra stockholm
Under många år har jag spelat tillsammans med trubadurkollegan Leo Beck.
Leo Beck - Mångsidig trubadur och festarrangör med många år i branchen. Kör liknande upplägg som Stockholmstrubaduren med bred repoertoar. Passar större sällskap eller företagsfester i Stockholm. 

 
Jonas Snitt, trubadur i Stockholm

En annan riktigt duktig trubadur och festunderhållare är Jonas Snitt - Skicklig musiker som med hjälp av en aktustik gitarr och kickpedal kan få igång vilket bröllop eller kräftskiva som helst. Perfekt för mindre fester med hög festtröskel!
Kontakta Jonas för upplägg för kvällen.